ValleiTek is “het gouden ei”! Ontwerpen vergunningsvrije aanbouw.
ValleiTek is zeker een aanrader! Wij kenden ValleiTek niet voorafgaand aan de gunning. Tijdens het offertetraject viel ValleiTek op qua inspanning, professionaliteit (zowel in woord als geschrift), vakkundigheid, aanpak, inlevingsvermogen, organisatievermogen (is ordelijk en houdt zich aan de planning) en prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien is hij een prettig persoon om mee samen te werken. Je kunt merken dat hij de architectuur in de vingers heeft. ValleiTek doet zeker niet onder voor de bekende architectenbureaus. ValleiTek is “het gouden ei” dat we zochten! Pluspunten: prettig in omgang, inlevingsvermogen, vakkundig, toont initiatief, resultaatgericht, creatief

Edwin Oonk

 

ZEER GOED EN VAKKUNDIG GEHOLPEN. DENKT GOED MEE MET DE KLANT EN ZOEKT ALTIJD NAAR OPLOSSINGEN. HIERDOOR IS BIJ ONS HET JUISTE RESULTAAT BEHAALD. PLUSPUNTEN: VAKKUNDIG, MEEDENKEND, STEEKT ER VEEL TIJD IN, OOK NAAR AANNEMERS DUIDELIJKE TEKENINGEN EN BESCHRIJVING.

Johan H.

 

Betrokken en punctueel. ValleiTEK is een gedegen advies en betrouwbaar bedrijf.

Renate Jacobs

 

ValleiTEK is een zeer kundig, bijzonder klantgericht en doeltreffend bedrijf. Wij zijn heel blij dat we ValleiTEK gevonden hebben. Harold heeft bijzonder goed naar onze vraag en wensen geluisterd en deze vertaald in mooi werk, waardoor wij buitengewoon geholpen waren.

M. Wegh

 

Een eerlijke en belangstellende insteek in de kwestie die moet worden behandeld. Wij zijn werkelijk zeer tevreden over het bouwkundig rapport dat voor ons is gemaakt. Duidelijk en eerlijk alles vastgesteld en voor een meer dan redelijke prijs. Helemaal super!

J.M. Kenawi- van de Kolk

 

ValleiTek is een professioneel bureau en zeker een aanrader! ValleiTek heeft ons geholpen bij een verbouwing aan ons huis. ValleiTek heeft daarbij het bestek opgesteld en ook de bouwbegeleiding gedaan. Het bestek was goed op onze wensen afgestemd en zeer gedetailleerd waardoor achteraf verrassingen zijn voorkomen en snel zijn opgelost. Verder is ValleiTek zeer professioneel in de rol als tussenpersoon tussen de aannemer en klant.

Henny

 

Perfecte service en kwaliteit. We waren voornemens onze woning aan de achterzijde van de woning uit te breiden op een bestaande uitbouw. We dachten van dat doen we wel even. Op advies van Valleitek hebben we ook een constructeur erbij betrokken. Door nauwe contacten van Valleitek met hun netwerk hadden we een dag later al een constructeur op bezoek.

Valleitek heeft erg duidelijke en volledige tekeningen geproduceerd zodat we sneller dan verwacht de bouwvergunning ontvingen. Nu nog de uitvoering. Maar ik heb er alle vertrouwen in. We hebben ook nog een aantal aannemers van ValleiTEK ontvangen waar zij regelmatig mee/voor werken. Wat me opviel was de service van valleitek. Niks was te veel gevraagd zonder dat er extra voor werd gevraagd. Top bedrijf! Zullen we zeker bij vrienden, familie en kennissen aanbevelen.

Marco

 

Zonder Valleitek hadden wij nu geen mooie opbouw op onze woning. Wij kwamen bij Valleitek met een plan voor de verbouwing van onze woning. We wilden graag een opbouw, maar de gemeente had ons mondeling al verteld dat de kans op een vergunning nihil was. Het plan was om een vergunning aan te vragen voor een aanbouw aan de achterzijde (welke waarschijnlijk wel mocht van de gemeente).

Uiteindelijk hebben we op advies van Valleitek toch een conceptvergunning aangevraagd voor onze eerste keus. Er werd een professioneel rapport opgesteld met 3D foto, foto’s van de omgeving, een estetische onderbouwing en bouwtekeningen. Na enkele weken kregen we toch een positief antwoord op deze aanvraag. Nadat de definitieve vergunning was aangevraagd heeft Valleitek nog enkele malen contact gehad met de gemeente om druk op de ketel te houden. Zonder Valleitek hadden wij de opbouw niet kunnen realiseren. Door het professionele rapport, goede tekenwerk en deskundigheid is dit toch gelukt en hebben we nu een mooie opbouw.

Jan ten Hove

 

Fijn dat ze zo met je meedenken en ons aanvoelen. Niets is te veel gevraagd als er wat aangepast moet worden. Ook een pluspunt is dat er altijd 1 vast contactpersoon is die alle ins en outs weet van onze plannen. Zeer zeker een hoge prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Fam. Henzen